2 pagi

Akhirnya,

Aku berjaya bikin blog. Baru berupa sikit. Sebelum ni sedih betul rupa. Bagi followers blog sebelum ini, diorang tau la berapa kali aku tukar blog layout. Bukan apa, pada aku, rupa blog ni mencerminkan siapa tuannya. Kalau jenis yang cute-cute tu, haa kita tau la jenisnya macam mana.

Unlike me, aku tak begitu suka nak buat blog untuk suit other people punya expectations. Macam ada sesetengah yang gigih tweak supaya nampak menarik, supaya orang selalu datang. Tapi aku lain. Aku suka minimal. Sebab hakikatnya aku memang macam tu. I prefer it to be simple and clean. I like it to be how it should be.

Cuma aku ada masalah sikit dengan link gerak gerak ni. I know i did it right but somehow.. tak payahlah sampai header aku tu gerak sekali kan?

Aku pun dah letih sangat ni. Esok kerja. Mata rasa macam nak letup pada tadi baca HTML. Zaman Myspace dulu lain la. Aku rasa hampir semua Myspace user ni tahap yang gigih baca HTML. Buat comment box la, tweak sana sini sampai dah lari dari default yang membosankan. Tapi bila berjaya tu rasa macam kau hacker yang handal kan? Padahal not even close to that pun. Hew hew.

Okay. That's all for now.


Till my next post.


Mwa Mwa,
AisyaAzman



Thank You For the Time Spent, Guys. Do Leave A Comment!

No comments :

Post a Comment

Hello Bloggers, do read my 'About Me' and 'Disclaimer' section before you leave a comment & play nice!

COPYRIGHT © 2016 AISYAAZMAN.BLOGSPOT.MY | ALL RIGHTS RESERVED