ASAL PULAK NAK EXCHANGE LINK?!

Wah, marah noh kau.

Selamat pagi & Assalamualaikum kawan kawan bloggers!

Dah sarapan ke belum? Hihik. Aku nak terangkan kenapa kena exchange link. Fungsi exchange link ni bergantung kepada pemilik blog sebenarnya. Macam aku, aku suka jalan jalan tengok blog orang. Tapi nak harapkan chatbox, takut terlepas & kadang-kadang ada yang tak tinggalkan URL yang betul. 

Ada ke patut tinggalkan URL Churp Churp & Nuffnang?!

Jangan la main kotor macam tu kan? Kalau nak, bagitau. Awak click nuff saya, saya click nuff awak. Macam korang main follow follow. Gitu.

So bagi aku, tab Exchange Link tu, aku nak make sure tak ada sorang pun yang aku tertinggal untuk blogwalking. Macam tiga blog yang lepas, siapa yang tinggalkan link dekat exchange link, memang hampir setiap hari aku datang jenguk & click nuff. Of course aku akan inform dalam chatbox korang. Senang. Yang dah tinggalkan link, boleh comment dekat bawah exchange link tu. Inform aku yang ada link baru dekat situ.

Macam mana nak masuk bloglist?! 

Yang bloglist ni, sebenarnya hasil dari jejak aku la. Aku suka blog yang kemas and senang baca. Macam blog aku *echeh*. So siapa ada blog kemas, siap sedia. Haha! Berhimpit la korang dalam bloglist aku tu.

Syarat masuk bloglist

Haruslah follow beta. 
Tinggalkan link di tab 'exchange link' beta. Click SINI
Blog haruslah kemas dan mudah dibaca. Saya ada sikit penyakit OCD.

Dah lama tak main TAGGGG. Haha. Gitu sekali rindu aku main TAG. Lepas tu dapat award. Blog lama dulu ada la tiga empat ketul sticker award aku dapat. Tapi takkan aku nak tepek sini kan? Its not fair. Haha. Yang dulu dulu. Yang sekarang ni, nak start community yang fresh and positive!

Dah ready kew? Hew Hew!
AisyaAzman



Thank You For the Time Spent, Guys. Do Leave A Comment!

3 comments :

  1. terima ksh sb msuk kan blog kita ke bloglist awk...blog kita dlm update..terharu sgt..nty dh siap kita msuk kan blog awk k.

    ReplyDelete
  2. Yay happy nya! Update comel comel ya! Thank you!

    ReplyDelete
  3. blog awk mmg kemasss. hehehe suka je sy masuk ni ha

    ReplyDelete

Hello Bloggers, do read my 'About Me' and 'Disclaimer' section before you leave a comment & play nice!

COPYRIGHT © 2016 AISYAAZMAN.BLOGSPOT.MY | ALL RIGHTS RESERVED