Problem with Google Friend Connect! (GFC)

Kenyang!

Haha. Baru naik lunch. Ada sikit masa lebih, check blog sekejap sambil blogwalking macam biasa. Daripada semalam dapat aduan yang GFC aku tak boleh pakai. Thanks sudi bagitau, kawan kawan. Aku pun tak tau apa masalah sebenarnya. Bila dalam keadaan macam ni, haruslah google. Haha. Ini hasilnya..




Nampaknya bukan aku sorang sahaja yang ada masalah. Ramai lagi. Aku harap google dapat settle kan masalah ni secepat mungkin! Geram dah ni. Thanks followers yang bagi sedikit effort untuk follow aku. Terharu sangat. Buat masa ni, mana yang nak follow..


Aku ada siapkan butang 'follow' dekan kanan atas sana. Jangan malu jangan segan.

Terbantut hasrat nak blogwalking sebab buat entry ni. Waktu rehat pun dah habis. Nak continue work.  Fuuuhhh.

Malam ni blogwalking lagi ya!
AisyaAzman.

Thank You For the Time Spent, Guys. Do Leave A Comment!

No comments :

Post a Comment

Hello Bloggers, do read my 'About Me' and 'Disclaimer' section before you leave a comment & play nice!

COPYRIGHT © 2016 AISYAAZMAN.BLOGSPOT.MY | ALL RIGHTS RESERVED