[Vlog] Thank you blogger ash_asrah for the giveaway!

Elo!

Hari ni merupakan hari sabtu. Hari yang paling malas untuk aku bergerak walaupun nak pergi mandi haha. Tengah sedap layan The Return Of Superman dalam bilik, abah masuk

"Apa kawan kamu hantar ni? Tak ada stamp pun?"

Aku dah terpinga-pinga. Apa eh? Macam takut kena prank pun ada sebab tengok parcel tu tebal semacam. Mustahil kad jemputan perkahwinan kan?

Rupa-rupanya..


Fuahhh hadiah giveaway tempoh hari! Sangat terkejut okay?! Tak ku sangka, tak ku duga.

Hari tu BKM ada bagitau dia akan bagi lambat sikit. Aku pun tak ingat samaada aku ada reply ke tak message tu. Sorry tau BKM. 

Bila dapat giveaway macam ni, tiba tiba jadi semangat nak buat giveaway jugak. Haha!


Tak sabar nya nak baca! Serious! Kalau aku nak buat giveaway, agak agak nak bagi apa ya? Do leave a suggestion below. Okay?

Kepada BKM, terima kasih sebab gigih cari alamat rumah. Hihi! Semoga dunia blogging awak cemerlang gemilang dan terbilang senantiasa.


Let's Meet Up!
AisyaAzman
'


P/S : I just realized that i said thank you banyak kali in that video & the poor editing though. I think i need to do a lot of preparation. Haha. This is my first time vlogging so rasa awkward gila! Salute kepada vloggers yang lain. Confident level awak sangat mencanak tinggi! 

Thank You For the Time Spent, Guys. Do Leave A Comment!

3 comments :

  1. huhuhuhu ....yeahhh dah dapat sebenarnya seyes risau salah umah... sory sebb SETEM tuh tipo...dan sory SAMPUL tuh buruk...seyes tak sempat nk prepare lawa lawa...last week mmg hectic .... kite kongsi minat yang sama iaitu buku... congrat sbb berjaya dpt give away dari BKM...u insan bertuah..lucky...klo BKM masuk mana mana give away xpenah po berjaya...... apa apa selamat membaca...klo AA suka genre mystery n thriller...buku ni seyes lain dari yang lain...nice to know u...

    dari blogger picisan jer...

    p/s: kite po teringin nk buat vlog tapi masih belum berpeluang yipiieee AA dah berjaya Vlog ^_^

    ReplyDelete
  2. Hahahaha "Setem tipu"
    Tahniah ye ^^ Hihi Macam best jer :) - KTC

    ReplyDelete

Hello Bloggers, do read my 'About Me' and 'Disclaimer' section before you leave a comment & play nice!

COPYRIGHT © 2016 AISYAAZMAN.BLOGSPOT.MY | ALL RIGHTS RESERVED